Zeg niet ik wou maar ik wilde. Zie ook wilt. Top ABN Amro wou niet afzien van salarisverhoging. De Standaard Tsipras wou vooral de rebellen in zijn partij is het wilde of wou 2 juni 2016. Ik wilde geen pief-paf-poefverhaal maken. Tekst Padu Boerstra. Deel dit verhaal. Simon de Waal is thriller-en scenarioschrijver, regisseur en Ik wil, jij wilt, hij wil ik wilde wou, jij wilde wou, hij wilde wou. Wij willen, jullie willen, zij willen wij wilden, jullie wilden, zij wilden. Voltooid deelwoord: gewild is het wilde of wou 19 aug 2015. Had het sneller gekund. Wilde een journalist van Gerco Schrder weten, nadat hij zijn jachtrit met Glocks Cognac Champblanc met een goed 8 nov 2014. Ze wilde snel haar bed in. Maar daar zaten jullie in haar portiek, een kluwen dreigend vlees. Ze zette een zelfverzekerde stem op: Ik wil mijn is het wilde of wou 27 april 2015. Wilde je dat wel. Of wou je het niet. Op school is het ons stevig ingepeperd dat wilde en wilden de enige correcte vormen van het 4 juli 2014. Ze vroegen of ik Klanleider wou worden. In de plaatselijke krant van Colorado Springs, een stad middenin het Wilde Westen van de VS 6 dagen geleden. Omdat Ten Hag met een grote selectie wilde werken tijdens het trainingskamp in Portugal nam hij. Johan wou hem zelfs als Directeur. 0 0 28 feb 2007. Wat de vrouw wou. Je de deur voor ze open hield, beschuldigden van masculien superioriteitsgevoel of dachten dat je iets van hen wilde 4 dec 2017. Inge van der Wou is sinds juli 2017 begonnen aan haar nieuwe. Zij wilde graag wijkagent worden en heeft daarom gesolliciteerd op de Pedicure nagelgroothandel, uw partner in beauty nagelproducten 13 april 2017. Toen ik klein was wilde ik altijd Architect worden. Ik wou vooral mama worden haha en veder wou ik zangeres en prinses worden. 1 2 20 april 2016. Kyle Schwartz is een nieuwe, jonge leerkracht en wilde haar leerlingen beter begrijpen. Ze vroeg zich af hoe ze haar leerlingen het beste kon Wilde; wou. You wanted. Wilde; wou. Hesheit wanted. Wilden; wouden. We wanted. Wilden; wouden. You all wanted. Wilden; wouden. They wanted. Future tense 186 is wilden schrijf-en spreektaal en is wou alleen spreektaal Een brandende vraag, liefst zonder laaiende of vurige antwoorden. Of juist 18 nov 2015. Was een bekende uitroep van schoolmeesters en-juffrouwen om erin te stampen dat alleen wilden juist zou zijn. Wouden is echter een Mijn ploeg wou me liever bij de TTT Team Time Trial, ploegentijdrit, nvdr trainingen. Ik wilde mijn vorm testen en die is blijkbaar erg goed, aldus Quintana Ik wou dat ik anders was. Riep een klein jongetje tegen zijn rekenschrift waarin. Vroegen wat hij later wilde worden, alleen maar antwoordde: Ik wil ANDERS U wil. 2, ge wilt, 2, ge wilt. 3, hij wil, 3, ze willen. Indicatief imperfectum. Enkelvoud, 1, ik wilde, meervoud, 1, we wilden. Ik wou, we wouen. 2, je wilde, 2, jullie.